StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Wees er tijdig bij voor tickets tegen Lokeren.
Op zaterdag 26 oktober staat het enige echte onvervalste Oost-Vlaamse derby op de agenda.
Of het nu Beveren-Lokeren of WB-Lokeren is, aan de belangstelling te oordelen maakt dat weinig verschil uit, evenmin aan de blijvend geldende strenge veiligheidsmaatregelen wanneer deze derby in aantocht is. Daarom is het goed om weten dat supporters van Waasland-Beveren die geen abonnement hebben en toch deze immer aansprekende confrontatie voor geen geld willen missen, dringend werk maken van het aanschaffen van een ticket. Daarbij is het nuttig weten dat wie in het verleden, hetzij bij SK Beveren, hetzij bij RS Waasland, nooit een abonnement of ticket in voorverkoop heeft gekocht waarbij naam en adres werden geregistreeerd, niet aan een ticket zal geraken. Zij die in het verleden bij één van beide clubs wel een bestelling deden en hun naam nog in het computersysteem zit, hoeven zich geen zorgen te maken om (let wel) enkel in voorverkoop een toegangsbewijs te bemachtigen. Iemand die geregistreerd is kan trouwens meer dan één ticket aankopen, maar omdat op die tickets zijn naam vermeld staat is deze persoon ook verantwoordelijk voor de daden die door de mensen worden gesteld aan wie hij de tickets bezorgt en dit voor, tijdens en na de wedstrijd in het stadion en in de perimeter die door de ordediensten wordt gehanteerd.
Op de dag van de wedstrijd zelf zijn de loketten gesloten.
Staanplaatsen kosten tegen lokeren 15 Euro, zitplaatsen 20 Euro.
De prijzen voor de bekermatch van 4 december zijn nog niet bekend.

* Kennen jullie de Geheel Lam Company ?
Zou dat niet met wat verbeelding de afkorting van Ghelamco-Arena kunnen zijn ?
Waarom ? Op 23 november maakt onze supportersclub Den Belly´s de verplaatsing per autocar naar Gent om er de competitiematch Gent-WB bij te wonen. Nu is het mogelijk dat er op de website van KAA Gent wel informatie te vinden is omtrent hun ticketprijzen, maar het kan toch niet zijn dat internet de enige manier is om informatie in te winnen met als enige bedoeling niets aan het toeval over te laten om een organisatie vlot laten verlopen. Ik heb afgelopen dinsdag de hele dag naar het nummer 09-230.66.10 gebeld (nummer dat volgens de 1207 van Belgacom aan het secretariaat van KAA Gent is toegekend en ook zo in mijn voetbalgids staat. De hele dag bezet ! Hebben ze in een stadion van tientallen miljoenen Euro dan maar één telefoonlijn ? Of leggen ze de hoorn naast de haak om het hele personeelsbestand aan de training te laten deelnemen omdat de spelers het laten afweten ? Woensdag opnieuw heel de voormiddag geprobeerd en weer niks !
Dinsdagmiddag heb ik tevens een mailtje verstuurd naar info@kaagent.be zoals in diezelfde voetbalgids vermeld staat met de vraag eens telefonisch contact op te nemen of per mail ivm het door onze erkende supportersclub van Waasland-Beveren inleggen van een bus op 23 november.
Wat dachten jullie ? Op woensdagmiddag nog altijd niks gehoord of ontvangen. Van klantvriendelikheid gesproken ! Heeft voorzitter Ivan De Witte niet een bedrijf dat gespecialiseerd is in het goed opleiden van personeel (HR) of iets dergelijks ? Beste Ivan, is het mogelijk om dringend eens met uw eigen secretariaatsmedewerkers te beginnen ?
Nu komt alles wel in orde hoor, want binnenkort krijgen wij wel via het Beverse secretariaat en bij monde van veiligheidsverantwoordelijke Vincent Kiekeman de nodige info, maar het is toch een schande dat zoiets mogelijk is bij een club die het aandurft zich te profileren bij de top in België te horen. Als supporter van WB denk ik dan : gelukkig heb ik er maar een keer per jaar mee te maken, maar hoe triest voor de fans van de Buffalo´s wanneer zij eens een beroep moeten doen op hun secretariaat. Zou het dus echt kunnen dat de naam Ghelamco voor een deel is afgeleid van Geheel Lam Company ? Of misschien wel "Geen Hoorn Enkel Lijn Als Michel Communiceert openbaar."
Maar wat zouden supportersclubs zijn zonder voorzitters en zo is onze president Ronny Vanderbiesen via de website van Gent aan een specifiek nummer voor tickets geraakt (09-330.23.00) en geloven of niet, we hebben er een menselijke stem gehoord !

PVW