StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Met de bus vanuit Bornem naar Gent op 23 november.
De belangstelling voor de competitiewedstrijd van 23 november in de Ghelamco-Arena tegen Gent is zoals te verwachten was zeer groot. Er vertrekt die dag vanuit ons lokaal Café Den Belly´s een bus naar Gent en wie geen lid is maar toch van de gelegenheid gebruik wil maken om mee te rijden, doet er goed aan snel in te schrijven. Dit kan door storting van 29 Euro (als het een volwassene betreft) en 14 Euro (als het een kind betreft jonger dan 16 jaar). Onze supportersclub zal dan de tickets op het secretariaat in Beveren bestellen en afhalen zodat alles op voorhand netjes geregeld is.
Het verschuldigde bedrag moet ten laatste op zaterdag 16 november op onze rekening staan.
Er zal rekening worden gehouden met de datum van overschrijving indien de bus eerder dan 16 november is volgeboekt. In dat geval zullen de mensen wiens overschrijving onderweg was worden terugbetaald.
De autocar vertrekt in Café Den Belly´s om 18.30 uur.
Overschrijven kan op rekeningnummer : BE94 733-209.09.16-14 met vermelding "bus Gent" + de namen van de personen voor wie wordt overgeschreven.

* Was Philip Joos goed geïnformeerd ?
Maandagavond in Extra Time merkte Philip Joos op dat één van de Leuvense uitblinkers afgelopen weekend tegen WB (Mo Messoudi) in het tussenseizoen op het verlanglijstje stond van Glen De Boeck en Joos voegde er verder aan toe dat WB er misschien beter had aan gedaan om hem aan te trekken in plaats van 18 anderen, althans daar kwam het op neer.
Het is een bij de Beverse supporters vaker gehoorde uitspraak waar niks mis mee is, maar Glen vroeg en kreeg met Veselinovic, Sterckx, Luyckx en eerder ook al Aoulad, zowat de helft van de Anderlechtse reserven en dat is tot nu toe geen onverdeeld succes.

* YB Beveren mag hopen op driepunter in stopgezette match tege Daknam.
Maandag maakte ik al melding dat YB Beveren zijn wedstrijd tegen Daknam vroegtijdig zag stopgezet en dit bij een 3-2 voorsprong voor de thuisploeg. De scheidsrechter had naar verluidt de wedstrijd onderbroken omdat er bengaals vuurwerk werd afgestoken. Daarna voelden de spelers van Daknam zich bedreigd en weigerden de wedstrijd uit te spelen. De wedstrijd zal nu zijn beslag krijgen achter de groene tafel, maar de kans is groot dat YB binnenkort 3 punten mag bijschrijven.

PVW.