StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Enkele echo´s na het beluisteren van de reportage op WB-TV.
Het is al een beetje oud nieuws, maar vorige week donderdag stond de wekelijkse reportage op WB-TV volledig in het licht van de Wase derby. Ik heb deze na het weekend pas beluisterd met deze grappige bedenkingen als gevolg. Was dat een bende slechte pronostiekers zeg ! Niet erg gasten, ik zou het zeker niet beter doen.
Dirk Poppe, hij veronschuldigde zich inmiddels persoonlijk via de website voor de slechte afloop van de derby, zegt in die montage dat spelers die na de wedstrijd in de spiegel kijken en vastellen dat zij een slechte match hebben gespeeld, onwaardig zijn het shirt van Waasland-Beveren te dragen. Groot gelijk Dirk, maar ik weet niet of het gemakkelijk zal zijn zo´n reusachtige spiegel te vinden !
Colin Coosemans is echt wel een toffe en brave gast. Hij zou naar eigen zeggen in die reportage eens met een aantal spelers praten over het belang van die derby. Heel sympathiek Co, maar was dat echt nodig ? Enfin, goeie reportage hoor en vooral om ze nadien nog eens te herbeluisteren.
En ook grappig : op het clubforum vroeg naar verluidt iemand zich af waarom er voorlopig geen sportavonden in het Themacafé meer doorgaan zoals weleer. Daarop antwoordde iemand dat dit komt omdat de moderator (en dat zal ik wel zijn zeker) zijn oren te veel laat hangen naar het bestuur van Waasland-Beveren. Echt grappig, want toevallig heeft een paar weken geleden de secretaris van de Supportersfederatie Wim Van Goethem mij nog gebeld om te vragen een sportavond aan mekaar te praten en ik heb daar zonder verpinken met veel plezier ja op gezegd. Maar als de supportersclubs onderling het niet eens geraken over een gepaste datum kan ik daar uiteraard weinig aan doen.

* Raar !
Na het ontslag van Glen De Boeck neemt teamchef Danny De maesschalck de honeurs waar tot wanneer er een nieuwe coach is aangesteld. Mag ik het een beetje een vreemde kronkel vinden omdat Danny vanwege te drukke beroepsbezigheden een paar jaar geleden (tot mijn spijt alvast) zijn taak als T2 van Dirk Geeraerd moest opgeven.

PVW.