StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Bus Den Belly´s naar de Ghelamco-Arena volgeboekt.
De supportersbus van Den Belly´s voor de levensbelangrijke uitwedstrijd naar Gent op zaterdag 23 november is compleet volgeboekt. Supporters die het resultaat van Zulte-Waregem hebben afgewacht om de knoop door te hakken, vissen helaas achter het net. Volgende keer beter !
Ook het maximum aantal inschrijvingen voor onze quiz van nu vrijdag 15 november is met 15 ploegen bereikt waarvoor dank aan de deelnemende ploegen. Een avondje topamusement en mooie prijzen zijn gegarandeerd.

* Uitslagen lagere reeksen in een notedop.
Trainerswissels op de Freethiel laten wel eens op het gewenste effect wachten.
Ook de wissel Kurt Dierick-Benny Van Polfliet bij YB SKB had afgelopen weekend niet meteen het verhoopte resultaat. YB verloor op de Freethiel met 1-3 van Tielrode, maar zo´n slechte week was het nu ook weer niet, want eerder deze week werden de 3 punten van de thuiswedstrijd tegen Daknam toegewezen. Een reeks hoger in Oost-Vlaanderen, tweede provinciale A, leed Robby Buyns met Destelbergen een 1-2 nederlaag tegen Latem.
Antonia moet in eerste provinciale Antwerpen de rol voorgoed lossen. In een rechtstreeks duel met gedoodverfd titelkandidaat Beerschot moest de ploeg van de gebroeders Snelders met 0-2 het onderspit delven. Ondanks een schitterende reeks blijft De Kempen de kuiten van de Ratten bijten, want het verschil is nog steeds slechts één puntje. Mariekerke voert het peleton van de achtervolgers aan, weliswaar gescheiden door een kloof van 7 punten ten opzichte van de Kielbewoners.

In derde en vierde klasse werden er enkel wat vooruitgeschoven matchen gespeeld, maar Bornem zat helaas bij de verliezers. Nu ja, verliezen bij de leider is geen schande en dat overkwamen de Klein-Brabanders met 3-1 in Oudenaarde.
Tot slot waren er in tweede klasse 3 goals waarvan 2 op penalty voor Wesley Vanbelle en dat leverde Aalst een gemakkelijke 4-1 overwinning op tegen roeselare.

PVW.