StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN DEN BELLY’S.

Beste supporters,
Supportersclub Geel-Blauw Den Belly's ontving vandaag een belangrijke mededeling van onze lokaalhouders Jo en Sonia.
Het is een eerder spijtige mededeling, maar na 9 jaar van fantastische samenwerking tussen onze supportersclub en onze lokaalhouders, past het begrip en veel respect op te brengen voor de beslissing van Jo en Sonia. We komen hierop uiteraard in de loop van de komende weken of maanden zeker terug naarmate er meer duidelijkheid is.
Nu reeds wil ik in naam van het bestuur van onze supportersclub en de leden van Geel-Blauw Den Belly's onze uitbaters van harte bedanken voor de immer flexibele samenwerking wat niet altijd evident is, maar zoals afgesproken, het laatste woord is hierover nog niet geschreven.
Neem hierna kennis van de mededeling die wij van Jo en Sonia mochten ontvangen

Bornem 4 december 2013
Betreft: Mededeling aan onze verenigingen en klanten
Na bijna 9 jaar hebben we besloten om de uitbating van cafeacute Den Belly's stop te zetten.
Dit wil uiteraard niet zeggen dat onze clubs en vaste bezoekers hals over kop een ander lokaal moeten zoeken, omdat er momenteel gesprekken worden gevoerd met mogelijke overnemers en van zodra er een akkoord uit de bus komt zullen wij dit meedelen. Aan de verenigingen vragen we dat de leden alsook worden ingelicht op een correcte manier om misverstanden uit te sluiten.
Alle vastgelegde vergaderingen, feestjes en andere activiteiten lopen gewoon door.
Tot slot willen wij onze klanten nu al bedanken voor het jarenlange vertrouwen en plezier die jullie ons geschonken hebben

Jo en Sonia