StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Benoit Ladrière krijgt contract in Avellino.
In de Gele Ditjes, Blauwe Datjes vernamen we van Rudy Beck dat Benoit Ladrière aan het testen was bij de Italiaanse tweedeklasser Avellino. Dat heeft de ex-Waasland-Beverenspeler met overtuiging gedaan, want Benoit heeft er een overeenkomst gekregen tot het einde van het seizoen. Toch knap voor de man die door WB bij Tubeke werd gehaald, maar op de Freethiel nooit definitief kon doorbreken.

* Beknopt overzicht weekendvoetbal in de lagere reeksen.
YB Beveren leed zaterdagavond nipt verlies tegen het hoog geklasseerde Heikant.
In tweede provinciale Oost-Vlaanderen was er nog eens winst voor Robby Buyens en Destelbergen. St.Kruis-Winkel moest met 2-1 het onderspit delven.
In 1ste provinciale Antwerpen waren de Snellie-brothers met Antonia aan het feest in Katelijne (0-4). Mariekerke verloor thuis van Kaart met 2-3.
Antonia en Mariekerke houden mekaar in de buik van de rangschikking gezelschap.
In dezelfde reeks blijft Beerschot de overwinningen opstapelen en dus ook koploper.

In het nationaal voetbal was er in 3B een knappe 2-2 van Berchem op het veld van Bocholt.
Ongezien in die reeks is dat de laatste al 18 punten heeft en dat zijn er bv. maar 4 minder dan de ploegen die bovenaan de rechterkolom staan.
In de A-reeks ging Bornem onderuit in Deinze met 3-0, terwijl Temse met zowat een halve ploeg spelers die een Freethielverleden hebben, verdienstelijk met 0-1 uit Dender terugkeerde.
Rupel Boom pakte nog eens uit (5-2) tegen Sportkring Sint-Niklaas dat nochtans de laatste weken sterk op dreef was.

PVW