StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Clubleiding wil goed gevulde Freethiel tegen Lierse.
Het is al een tijdje bekend, maar voor de levensbelangrijke thuiswedstrijd tegen Lierse van nu zaterdag 21 december worden er cadeautjes uitgedeeld aan de supporters die het zien zitten om WB naar zijn tweede overwinning van het seizoen te helpen schreeuwen. Zowel de abonnees als de supporters die een dagticket aanschaffen hebben recht op een extra ticket op de tribune waar hun abonnement of dagticket geldig is. Belangrijk : de extra tickets worden enkel in voorverkoop aangeboden op het secretariaat en dit vanaf donderdag.
Om alles vlot te laten verlopen is het een must dat een abonnee zijn seizoenskaart meebrengt wanneer hij naar het secretariaat komt.

* Beknopt weekendoverzicht lagere reeksen.
YB SKB heeft de buren en groot titelfavoriet Haasdonk een flinke hak gezet. Op de Freethiel werd 1-1 gelijk gespeeld waardoor Haasdonk zowel Heikant als Sinaai ziet passeren in de rangschikking. In tweede provinciale lijkt Robby Buyens met Destelbergen de operatie-redding tot een goed einde te zullen brengen na 1-0 winst tegen KFCO Gent.
In de provincie Antwerpen haalde Antonia van de Snellie-brothers zwaar uit op bezoek bij Houtvenne (1-5). Ternesse maakte thuis weinig kans tegen Beerschot en verloor met 1-3.
Mariekerke kwam op eigen veld ook niet verder dan 1-1 tegen Gr Katelijne.
In derrde klasse B was er voor het eerst verlies van Berchem onder leiding van Dirk Geeraerd. Leider Zaventem afdrogen was ee paar weken geen probleem, maar thuis tegen de nummer 2 winnen (Verviers) was ditmaal te hoog gegrepen. De Oostkantonners wonnen met 0-3.
In de A-reeks won het Racing Mechelen van Pister zonder pardon van leider Oudenaarde zodat de rollen in die reeks minstens voor een weekje zijn omgedraaid.
Bornem geraakt ondertussen in zwaar weer na 2-3 verlies tegen Wetteren. Temse en Rupel Boom kwamen tot een 0-0 puntendeling waardoor de spreekwoordelijke satellietclub van de Freethiel voorlopig uit de woelige wateren blijft. In tweede scoorde Aoulad (vorig seizoen nog bij WB) 1 van de 3 Truiense goals.

PVW.