StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Beste vrienden en sympathisanten van Waasland-Beveren en KSK Beveren,
Ik hou er aan de bezoekers van onze website en al die hun dierbaar zijn, van harte een gelukkig en gezond 2014 toe te wensen en op sportief vlak is het mijn wens in 2014 de half december 2013 ingeslagen weg verder te zetten.
Jullie regelmatige bezoeken aan onze website en reacties zijn een blijvende stimulans om ook in 2014 de sportieve prestaties van Waasland-Beveren uit de invalshoek van de supporters te blijven beschouwen, maar de drijfveer is vooral om het KSK Beverenvlammetje brandende te houden met kleinere en wat grotere weetjes over onze helden van toen.
Daarom een bijzonder woord van dank aan mijn gerespecteerde collega en vriend Rudy Beck voor zijn altijd gesmaakte bijdragen in de Gele Ditjes, Blauwe Datjes. Tevens wil ik mijn vriendin Iris ontzettend bedanken voor de vele uurtjes die zij als webmaster wekelijks spendeert om Rudy's en mijn teksten voor zoveel fantastische vrienden beschikbaar te maken.
Zonder Iris en Rudy zou deze website al lang niet meer hebben bestaan.
In dat verband vind ik het geweldig dat ik steeds meer info ontvang van heel wat mensen die hun steentje willen bijdragen door het spontaan melden van nieuwtjes met betrekking tot KSK Beveren waardoor www.geelblauwdenbellys.be hopelijk nog lang "the place to be" zal blijven voor zij die KSK Beveren nooit zullen vergeten. De vele niewjaarswensen die ik via mail van oud-spelers mocht ontvangen met daarin bemoedigende woorden om door te gaan, doen mij telkens weer kippevel krijgen. Zal ik de top 15 in volgorde van de ontvangen mailtjes opsommen ? Bert Cluytens, Eddy Maes, Mark Volders, Thierry Pister, Pierre Vanden broeck, Filip De Wilde, Freddy Buyl, Guy De Baere, Rudi Van Goethem, Dirk Thoelen, Danny De Maesschalck, Dirk Geeraerd, Urbain Haesaert, Bart Selleslags en Franky Frans. Bedankt allemaal en hopelijk tot spoedig weerzien op de heilige grond van de Freethiel.

Patrick Van Wesemael