StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Ivan De Wilde is fiere vader van volleyballende dochter.
Natuurlijk kennen jullie Ivan De Wilde nog. Klinkende familienaam, maar geen familie van Filip, echter wel afkomstig uit dezelfde streek. In die tijd kwam alles wat op een deftige manier een bal kon pakken uit de ruime omgeving van Dendermonde en werd op de Freethiel de laatste hand gelegd aan een stuk voor stuk mooie keeperscarrière. Dirk Rosez, Filip en Ivan De Wilde, Geert De Vlieger en ik vergeet er ongetwijfeld nog een paar.
Wat hebben we genoten van die jongens en wat zijn ze vooral gewoon mens gebleven met beide voetjes steeds strak op de grond.
Ivan De Wilde heeft het voetbal al vele jaren vaarwel gezegd en woont met zijn vrouw Thais in Kemzeke. Volledig uit de sport heeft hij zich evenwel niet terug getrokken, want Ivan en Thais hebben een sportieve dochter Laura van 17 die het bij de lokale vereniging Vamos ver van slecht doet. Een bestuurlijke functie spreekt Ivan helemaal niet aan, maar wekelijks is hij met zijn vrouw present om Laura aan te moedigen. Als ik Ivan vraag of ze het goed doet heeft hij een alleszeggend antwoord klaar : "Was Laura als jongen geboren zou ze keeper zijn geworden, want ze heeft een geweldige reflex". Hij heeft het voetbal definitief vaarwel gezegd, maar ik denk dat de keepersmicrobe af en toe nog woelt in zijn sterke lichaam.
Geen exact idee hoe (jong) Ivan is, maar in zijn e-mailadres staat het cijfer 66. Zou dat naar zijn geboortejaar verwijzen ? Veel succes Laura en hopelijk een mooie sportloopbaan toegewenst naar het voorbeeld van je vader.

PVW.