StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Jan De Langhe papa.
Ik weet niet of het voor de eerste keer is, maar op zaterdag 28 december werd Jan De Langhe vader van een dochter Elise.
Melselenaar De Langhe woont met zijn vrouw Carolien in Wetteren, maar voetballen doet hij bij derdeklasser Temse. Daar deelt Jan de kleedkamer met Oa. Kristof Lardenoit, Koen Stabel, Sidy Ceesay en ik vergeet er minstens nog een tweetal.
Jan wiens vader André een tuinbouwbedrijf heeft in Melsele, stak op amper zeventienjarige leeftijd de neus aan het venster van de eerste ploeg van KSK Beveren, maar verhuisde volgens mijn mening iets te vroeg naar Westerlo waar hij in de spelerskern van Jan Ceulemans belandde. Hij pakte er wel wat wedstrijden mee, maar tot een vaste waarde schopte hij het nooit. Na het hoofdstuk Westerlo volgden enkele seizoenen bij onder meer Wetteren, Aalst, Oudenaarde en dus nu Temse. Bij deze ploegen toonde Jan op geregelde tijdstippen een neus voor goals niet helemaal kwijt te zijn gespeeld met de jaren. Zo herinner ik mij dat hij in tweede klasse met Wetteren vlotjes de weg naar de netten vond en scoorde tegen WB in Wetteren.

PVW.