StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak van oud-spelers SK Beveren.
Met David Alcock zit de letter a er op en de b wordt ingezet met een gewezen international. Nu heeft SKB heel wat spelers gehad die het tot belofteninternational hebben geschopt, maar het kransje A-internationals is iets kleiner. Meer weten ? Klikken en goed kikken !

* Reuben Gabriel tekent voor anderhalf jaar op de Freethiel.
Het standpunt van de clubleiding van Waasland-Beveren voor de wintermercato liet weinig aan duidelijkheid te wensen over : er komen geen spelers bij, behalve wanneer er zich uitzonderlijke opportuniteiten voordoen. Daarom kwam de aankondiging over de komst van de 23-jarige Nigeriaan Reuben Gabriel als een verrassing, maar eentje die meteen ook verwachtingen oproept vanwege het vooraf gekende standpunt van het bestuur. Gabriel (hopelijk zullen we hem snel als de bekende engel in onze harten kunnen sluiten) is een box-to-box-speler met 10 caps voor het Nigeriaanse nationaal elftal dat straks ook deelneemt aan het WK in Brazilië. Tot eind december 2013 verdedigde Reuben de kleuren van het Schotse Kilmarnock Fc en als ik me niet vergis is Dirk Thoelen daar als lid van SK BEVeren ooit nog gaan testen. Reuben is 1.89 meter groot en in principe topfit en onmiddellijk inzetbaar, maar ik mag aannnemen dat Bob Peeters die zelf nog Engeland voetbalde daar ook heeft kennis gemaakt met het gezegde : "never change a winning team".
We wensen Reuben Gabriel van harte welkom op de Freethiel en hopelijk kan hij zijn steentje bijdragen bij onze doelstelling play-off II te halen en Reuben kan als tegenprestatie op de steun rekenen van de supporters van WB op het WK in Brazilië. Een goeie deal ?

PVW.