StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Naar de fichebak van oud-spelers SK Beveren.
SK Beveren heeft een rijke keeperstraditie gehad. Weilen Vic Behiels lag aan de basis van een fantastische doelwachtersopleiding op de Freethiel die heel wat vijandige spitsen tot wanhoop dreef. Maar het kan ook anders. Tot op latere leeftijd gewoon meedoen als veldspeler, door toeval in de goal moeten staan en uitgroeien tot een gewaardeerde ballenpakker. Meer weten, klik dan op deze link !

* Wie krijgen onze tegenstanders dit weekend voorgeschoteld.
Oostende en WB spelen dit weekend het meest interessante degradatieduel omdat zij een onderling duel uitvechten. De kustploeg zit in de halve finale van de Beker van Belgiƫ, maar is zonder het misschien zelf te beseffen in kabbelend water geraakt voor wat het gedeelte JPL betreft. Winst tegen WB zorgt daar zeker voor kleinere golven, maar puntenverlies en vooral in geval van een nederlaag hebben de mannen van Fredje Vanderbiest met springtij af te rekenen.
Bergen ontvangt KV Mechelen en willen de Draken die lastige rode lantaarn aan een andere ploeg cadeau doen, zou dit wel eens hun laatste kans kunnen zijn; Mechelen weet sinds vorige week na winst tegen Anderlecht opnieuw hoe winnen voelt en dat smaakt naar meer. Als het de waarde van die zege wil behouden, kan het zich geen puntenverlies veroorloven tegen de Draken. Sowieso doet het er goed aan Berge definitief uit te tellen, want daarmee zou het zichzelf een prima dienst bewijzen in de strijd om zekerheid over play-off II.
Lierse trekt naar het altijd lastige Kortrijk waar het niet kansloos is, maar zeker zijn beste beentje zal moeten voorzetten om iets te oogsten. Volgens mij is Kortrijk kansloos voor play-off I (tenzij Genk ziek blijft), maar punten te grabbelen gooien staat niet in het voetbalboek van coach Hein Vanhaezebrouck. Het wordt een boeiende zaterdagavond, want alle wedstrijden die betrekking hebben op de degradatie worden reeds vanavond afgewerkt.

PVW