StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Beknopt weekendoverzicht lagere reeksen.
In derde provinciale E van Oost-Vlaanderen raakt YB SKB zijn rode lantaarn voorlopig niet kwijt. Zaterdagavond was Doorselaar op de Freethiel met 0-3 te sterk. De kloof met de nrs 14 en 15 is voorlopig speelbaar, maar het wordt nog zwaar harken om het behoud te verzekeren.
Een reeks hoger in dezelfde provincie hebben Robby Buyens en Destelbergen er een lap op gegeven door de nr 3 Merendree met 4-3 richting Eeklo te sturen. Het behoud is volgens mij ondertussen zo goed als binnen voor Destelbergen en Robby Buyens heeft er blijkbaar voor gekozen om de spektakeldoos open te trekken.
De Snellie-brothers zullen zondag niet zo goed geslapen hebben, want zij kregen een pak slaag van Branddonk. De aandachtige lezer weet dat we ondertussen dus in de provincie Antwerpen zijn aanbeland. Antonia werd een forfaitscore in Branddonk bespaard, maar 4-0 verliezen is allesbehalve prettig. Mariekerke en Herentals sloten een deal af voor 1-1 en datzelfde resultaat stond op het scorebord na 90 minute tussen Kaart en Beerschot-Wilrijk.
In de derde klasse werden enkel wat inhaalwedstrijden afgewerkt.

* Naar de fichebak van oud-spelers SK Beveren.
Zaterdagavond was WB de gast in Oostende en vandaag voegen we een fiche toe van een oud-speler die SKB destijds bij KV Oostende ging halen. Hij was niet enkel een fantastisch voetballer, maar ook een groot mens. Ik heb het geluk gehad betrokkene te kunnen overtuigen om een tweede verblijf op de Freethiel te overwegen nadat hij was gestopt en daardoor is er altijd een speciale band gebleven tussen mijzelf en deze nuchtere, maar intelligente West-Vlaming. Meer weten ? Maak dan gebruik van deze link.

PVW.