StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Naar de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Vandaag maken we kennis met een speler waarvan ik altijd heb horen vertellen dat hij de duurste aankoop was die SK Beveren ooit heeft gedaan. Toen werd er gesproken over 14 miljoen Frank, maar tegenwoordig verstaat men beter 350.000 euro. Benieuwd ? Klik dan meteen op deze link.

* Beknopt weekendoverzicht lagere reeksen.
Stefan Van Rumst heeft zijn eerste wedstrijd als coach van YB SKB niet met een overwinning kunnen besluiten. Bij het in de subtop verblijvend Sp. Waasmunster werd met 2-0 verloren. Omdat de concurrentie niet echt gulzig was blijft de kloof speelbaar om de degradatie te ontlopen.
Een reeks hoger, nl. in tweede provinciale A van Oost-Vlaanderen heeft Robby Buyens met Destelbergen een mooie 1-2 overwinning geboekt op het veld van Assenede. Destelbergen is onder het bewind van Buyens opgerukt van kandidaat-zakker naar middenmotor en da's knap.
In derde klasse B was Berchem nog eens aan het feest en zo zien we het graag. Dirk Geeraerd en zijn mannen waren in Fleurus met 0-3 te sterk voor de thuisploeg. In de A-reeks haalde Rc Mechelen zwaar uit. Thierry Pister stuwde zijn jongens naar een 6-2 overwinning tegen Wetteren en omdat Oudenaarde niet verder dan 2-2 kwam tegen Hamme, mogen de Maneblussers zich stilaan opmaken voor een kampioenenfeestje. De derby Bornem-Rupel Boom eindigde op 1-2 voor de Steenbakkers en een ander lokaal treffen, dat tussen Temse en St.-Niklaas eindigde op een allesbehalve derby score, want de Van Leysebettenboys sloegen met 0-4 toe aan de Schoolstraat in Temse.

PVW.