StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Vandaag is het de beurt aan een speler waarvan ik denk dat er naast hem, maar eentje voor SK Beveren voetbalde met dezelfde nationaliteit. Zeker weet ik het niet, want daarvoor zou ik mijn oor te luisteren moeten leggen bij Rudy of Geert, maar af en toe een gokje kan geen kwaad. Hebben jullie een idee, rekening houdende dat we bij de letter B zitten en Marnik Bogaerts gisteren hebben gehad ? Deze link brengt de oplossing.

* Wordt Stef Wijnants betaald om OHL te motiveren ?
Elke maandagmorgen tussen 08.30 en 09 uur komen ofwel Peter Vandenbempt ofwel Stef Wijnants op Radio1 hun kijk toelichten bij de voorbije speeldag in de JPL. Dikwijls wordt hun visie nog diezelfde dag samengevat op de VRT-teletekst, maar afgelopen maandag zat ik mij te ergeren aan Stef Wijnants die OHL met de grond gelijk maakte na hun slechte wedstrijd in Gent. Maar in plaats van hieruit moed te putten dat WB in zijn behoudsgevecht met de Leuvenaren zich dus niet kansloos hoeft te achten, kwam het bij mij over als : dit is de perfecte motivator van herman Vermeuen en co.
Ik twijfel er geen moment aan dat de uitspraken van Wijnants voortaan dagelijks in de Leuvense kleedkamer worden afgespeeld en voor deze spelersgroep werken als een rood doek op een stier. Een geweldige uitdaging voor Ruytinckx en companen om het tegendeel te bewijzen en ik mag hopen dat dit niet het bewust opzet van Wijnants is geweest.

PVW.