StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak van oud-spelers SK Beveren.
We houden ons al een tijdje niet meer aan het voornemen om wekelijks maximum 2 oud-spelers aan de fichebak toe te voegen. Vandaag voegen we iemand toe uit Temse waarvan ik altijd het gevoel heb gehad dat er meer uit zijn carrière te halen viel, maar blessures hebben daarover anders beslist. Toffe correcte gast, maar om te weten over wie het gaat is het nodig deze link aan te klikken.

* Verhoeven zit nog altijd in Bornem.
Hij zou tijdens de winterstop overstappen van Bornem naar Berchem om het scoreprobleem bij de mannen van Dirk Geeraerd te helpen oplossen, maar om een of andere administratieve vergissing is deze transfer uiteindelijk niet kunnen doorgaan. Vincenzo Verhoeven blijft dus tot het einde van het seizoen bij Bornem, maar of hij er opnieuw een basisplaats kan veroveren valt af te wachten. Bornem draait inmiddels op volle toeren onder leiding van zijn nieuwe trainer en die zal ook wel denken : "never change a winning team".

* Een verduidelijking :
In de Freethielsprokkels van gisteren dinsdag maakte ik melding dat er een bus wordt ingelegd vanuit Bornem naar Lokeren voor de Wase derby op zaterdag 8 maart. Wie interesse had vroeg ik 29 Euro over te schrijven, nl. 9 Euro voor de bus en 20 Euro voor een zitplaats. Deze bedragen kloppen, maar wie lid is van onze supportersclub betaalt voor de bus slechts 7 Euro. Omdat de leden een eerder persoonlijke mail hebben ontvangen met daarin de correcte bedragen, heb ik gisteren enkel gesproken over 9 Euro omdat ik ervan uitging dat de leden de juiste bedragen kenden.

PVW.