StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
De speler met wie we vandaag kennis maken komt uit het land van Marek Kusto, maar daar houden alle vergelijkingen mee op. Meer weten. Hij kon als spits zelden overtuigen, maar moest op de Freethiel in zijn periode de concurrentie aangaan met o.a. Gervinho en Disa en dat waren natuurlijk niet de eerste de beste. Meer weten ? Klik hier.

* Eerst uitkijken naar OHL-Club Brugge.
Vanavond om 20.30 uur mogen Genk en Waasland-Beveren de 27ste speeldag afsluiten, maar deze namiddag om 14.30 uur staat er al een wedstrijd op het programma die de fans van WB met meer dan buitengewone belangstelling zullen volgen. Aan Den Dreef ontvangt onze dichtste belager OHL het Club van Michel Preud'homme. Na het verlies van Anderlecht in Lokeren kan Brugge goeie zaken doen als het wint in Leuven, maar daar is men vast belust op revanche na de nodige kritiek, zelfs uit eigen middens, na de nederlaag op de Freethiel. In principe zou het een voordeel moeten zijn voor WB dat het de uitslag van zijn voorlopig voornaamste concurrent kent, maar de mannen van Bob Peeters doen er goed aan niet als angsthazen voor de dag te komen in Genk en vanuit een degelijke organisatie zoals in Jan Breydel (maar dan wel tegen Club Brugge) op zoek te gaan naar resultaat en vertrouwen voor de resterende 3 cupmatchen.

En wat gezegd van Charleroi ! Die ploeg wordt langs alle kanten aan flarden gescheurd door het vertrek van Milicevic, Pollet en Kaya, plaatst een advertentie net over de grens bij wat Franse tweedeklassers en Zulte-Waregem mocht gisterenavond al de rekening betalen. Geweldig toch wat die mensen voor mekaar brengen met beperkte middelen. Respect !
In Mechelen lijkt het Vercauteren-effect al wat afgezwakt. Indien WB vanavond iets zou oogsten in Genk zullen ze Achter de Kazerne een onrustige nacht beleven.

PVW.