StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN DEN BELLY’S.


Het was weer bingo met de bingo !
Vrijdagavond 21 februari was gezelligheid en amusement weer troef in ons supporterslokaal Café Den Belly's. De bingoavond is al vele jaren een klassieker die nog zelden ontbreekt op het jaarlijks activiteitenlijstje van onze supportersclub eenvoudig omdat hij nu eenmaal veel volk lokt. Ook ditmaal was het zaaltje volledig gevuld met enthousiaste spelers die grotendeels kwamen om zich eens goed te amuseren, maar er zijn er uiteraard ook altijd die oog hebben in onze rijk gevulde prijzentafel. Er werden 5 ronden gespeeld plus een zesde superronde waarin de hoofdprijs een waardebon van 100 Euro was te spenderen in het Shoppingcenter van Sint-Niklaas.
Bernard Schuddinck sleepte deze begeerde hoofdprijs in de wacht, maar door toedoen van een aantal gulle schenkers waren er maar weinig mensen die met lege handen huiswaarts keerden.
Ik hou er aan langs deze weg alle deelnemers te bedanken voor hun aanwezigheid en sportieve houding tijdens de bingo. Honoré verdient wederom een dikke merci voor het deskundig samenspel met de balletjes en Johnny had weer zijn stinkende best gedaan om broodjes met preparé en pekelharing klaar te maken. Tof dat Paula, net als in het verleden toen Walter haar vergezelde, van de partij was. Chapeau ook dat Ingeborg en Kris de moeite deden om vanuit Diest naar Bornem af te zakken om mee te spelen en naar goede gewoonte was er ook nu een delegatie van de Beverboys en wat een hele eer dat die werd aangevoerd door De President Marc met in zijn spoor Ingwin.
Binnenkort volgen er foto's van de bingoavond waarop de winnaars fier hun prijzen showen.

Patrick Van Wesemael