StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Vandaag is het de beurt aan een speler wiens familie SK Beveren altijd een warm, in dit geval mogen we ook stellen zoet hart heeft toegedragen. Vader en nonkel waren veel- en graaggeziene gasten op de uitbundige wedstrijdrecepties van weleer en zorgden telkens voor wat lekkers in de vorm van overheerlijke pralines. Meer weten ? Klik hier.

* Welk vlees krijgen onze concurrenten vandaag op hun bord.
Over KV-Lokeren wordt het al meteen nabeschouwen, want vrijdagavond verzekerde de Mechelaars zich zo goed als zeker van behoud. Het was de chroniek van een aangekondigde nederlaag van Lokeren voor wie Peter Maes voor de wedstrijd op televisie aan het woord hoorde. "de voorlopige doelen (bekerfinale en play-off I) zijn bereikt en dan valt een soort decompressie niet uit te sluiten", dixit de Lokerse succescoach. En Peter voorvoelde het prima, want Lokeren was Lokeren niet Achter de Kazerne. Alle begrip Maes, maar volgende week tegen WB zijn die doelen nog steeds bereikt hoor. Mag ik dan een even mak Lokeren verwachten op 8 maart ?
Lierse-OHL is deze avond de match die met buitengewone belangstelling op de Freethiel zal gevolgd worden. Kan alle kanten op, maar goed om weten is dat Lierse zich geen cadeautjes kan kan veroorloven omdat het dan zelf in de problemen geraakt. Overigens, Lierse verloor zijn laatste twee partijen (thuis Genk en uit Oostende), maar daar was heel wat pech mee gemoeid. Tot slot is er nog Gent-Charleroi en ook hier is van toepassing dat Gent de punten meer dan goed kan gebruiken nu het Genk weer in het vizier heeft. Kortom, eerst doen wat van ons wordt verwacht (een mooi resultaat neerzetten tegen Zulte-Waregem) en dan saan we weer een flike stap dichter tegen play-off II.

* Zin in een toffe quiz van YB SKB ?
Omdat ik regelmatig positieve reacties ontvang van supporters van YB SKB, wil ik graag ook een activiteit aankondigen van deze vereniging. Op vrijdag 7 maart organiseren zij een zeer diverse quiz die samengesteld is en gepresenteerd wordt door Pascal Smet. Uiteraard zal SK Beveren als een rode draad lopen doorheen deze quiz van gemiddeld niveau met zeer verscheiden thema's gaande van wetenschap en literatuur over economie en actualiteit tot media, muziek, literatuur en foto's. Kortom, voor elk wat wils en een prima gelegenheid voor wie zijn parate kennis nog eens wil testen.

Deze quiz gaat door op vrijdag 7 maart om 20 uur in het zaaltje van de Katholieke Kring in de Pastoor Steenssensstraat 39 te Beveren. Een groepje bestaat uit maximum 4 personen en het inschrijvingsgeld bedraagt 15 Euro. Er is plaats voor maximum 26 ploegen. Inschrijven kan via : evenementen@eskabee.be

PVW.