StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Proficiat Sporting Telenet, Marc Degryse en Michel Preud'Homme.
- De schitterende prestatie van Bob Peeters en zijn mannen tegen Standard is al doorgedrongen tot in de Sporting Telenetstudio's (dacht dat die in Vilvoorde gelegen zijn), maar aan de Reyerslaan hebben ze voorlopig enkel een belletje horen rinkelen. Dat belletje kon Marc Degryse en Michel Preud'Homme in Extra Time van afgelopen maandag verleiden tot strelende woorden aan het adres van Bob Peeters. Dat er een prima band bestaat tussen Bob en Michel is een publiek geheim. Preud'Homme haalde destijds Peeters bij zijn Gentse technische staf omdat hij onder de indruk was van diens scherpe analyses op televisie. Bij mijn weten is er nooit een samenwerking geweest tussen Degryse en Peeters, maar het respect van Marc voor de operatie-redding die half november door Peeters werd ingeluid, aanvankelijk zelfs met 3 nederlagen in 5 wedstrijden, loog er niet om. Moet deugd doen voor Bob en wie zijn wij om de mening van een kenner als Marc Degryse in twijfel te trekken.
Eerder op de avond was Bob wel de gast in het Sportingtelenetprogramma "De Kleedkamer" met moderator Peter Morre en zijn gasten Herman Brusselmans en Ludo Vandewalle van het Nieuwsblad.
Toffe uitzending waarin WB-Standard centraal stond en waarvan ik vooral heb onthouden dat Bob Peeters helemaal niet in zijn kaarten liet kijken voor wat betreft zijn verwachtingen in PO-II. Integendeel zelfs, hij gaf zelfs de indruk dat die 6 extra wedstrijden hoofdzakelijk gebruikt zouden worden met het oog op volgend seizoen. Doorgaan zou immers tot gevolg hebben dat de spelers een drietal weken minder verlof hebben en in het allerbeste geval wanneer Europees voetbal uit de bus zou komen, men daarenboven vroeger met de voorbereiding moet beginnen. Kortom, de hele planning in de war en dus … Gemeend of stoppertje verspeeld ? En zouden spelers de voorkeur geven aan extra vakantie boven mogelijks Eurogerinkel ? Geen idee of niet-Sportingtelenetabonnees de uitzending kunnen opvragen, maar het is zeker een aanrader.

PVW.