StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Alvorens de letter D te beginnen sluiten we af met de laatste speler wiens familienaam met een C aanvangt. Alweer iemand die deel uitmaakte van een van de twee Beverse kampioenenploegen en die SK in derde klasse ging halen. Meer weten ? Klik hier.

* Bus naar Oostende zit nog niet vol.
Na de 2-0 overwinning tegen Lierse had ik verwacht dat er behoorlijk wat belangstelling zou bestaan voor de PO2-topper van aanstaande zaterdag tussen Oostende en WB. Ik hoop dat ik mij vergis, maar te oordelen aan de belangstelling voor onze bus naar de kust die vanuit Bornem vertrekt, valt dat wat tegen. Wie zich alsnog bedenkt en toch wil meerijden, geen probleem.
Onze bus vertrekt om 17.30 uur op de parking van het station van Bornem, maar het is uiteraard handig een klein kwartiertje op voorhand aanwezig te zijn.
Wie geen lid is van supportersclub Geel-Blauw Den Belly's betaalt 10 Euro voor de trip naar het Albertparkstadion. Omdat de termijn om over te schrijven nipt is kan dit bedrag op de bus zelf worden afgerekend. Graag een mailtje of een telefoontje om uw inschrijving te bevestigen en dat kan naar : info@geelblauwdenbellys.be of GSM-nummer 0475-91.29.92.
Drank en sandwiches zijn natuurlijk voorzien.



PVW.