StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
De speler over wie we het vandaag hebben leek op een mooie internationale carrière af te stevenen toen hij op jonge leeftijd, weliswaar bij onze noorderburen, aan de slag ging. Het is welicht niet geworden wat hij er zelf van verwacht had en dan bedoel ik vooral het niveau dat hij na zijn Nederlandse avontuur haalde, maar heel wat jonge gasten zouden toch voor zijn voetbalcarrière willen tekenen durf ik denken. Klik hier.

* Vanavond PO2-topper in Oostende.
In de Gentse entourage zal vanavond met bijzondere belangstelling worden uitgekeken naar wat Oostende en WB deze avond in petto hebben, want indien deze wedstrijd een winnaar krijgt (en ik heb best wel een voorkeur) en de Buffalo's zouden niet winnen in Lierse, dan wordt de kloof al minstens 5 punten tot de ploeg met misschien wel het knapste stadion van Europa, maar een elftal dat met moeite de middenmoot van de Belgische competitie haalt. In Oostende wordt het weer uitkijken naar de tweede beurt van een aantal jongens die afgelopen zaterdag tegen Lierse Bob Peeters probeerden te overtuigen van hun kwaliteiten. Die intentie was niet helemaal geslaagd bij Vermeulen en Maman, maar Bobke geeft beide spelers waarschijnlijk (en dat zou maar logisch zijn ook) nog een volgende kans. Ook Emond kwam niet echt uit de verf, maar hij heeft ongetwijfeld nog een pak credits op zak gezien zijn leeftijd. En laat ons hopen dat ook Alec Luyckx nog eens mag opdraven, want als Peeters iets ziet in het jonge talent met een voorgeschiedenis bij Anderlecht en Beerschot, is Oostende de geknipte gelegenheid.

* Thomasz Radzinski voor de derde keer vader.
Het wel en wee in de mate van het mogelijke van gewezen Freethielgangers volgen, dat is één van de beoogde doelen van onze website. En als dat kan met prettig nieuws staan we graag op de eerste rij. Zo stuurde een fan van onze website een mailtje met het leuke nieuwtje dat Thomas Radzinski een derde kindje had gekregen dat luistert naar de naam Ariana en of dat weetje iets was voor onze Website. Natuurlijk vermelden we dat graag, maar Thomasz een derde kindje gekregen, zou hij daarom gestopt zijn met voetballen ? Of zou het toch zijn vrouw geweest zijn die het heeft gekregen?
Tof nieuwtje om het weekend mee in te zetten en daarom bedankt aan de leverancier.

PVW.