StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
We zitten in de voorstellingsfase met nogal wat Litouws bloed. De naam van de speler die vandaag aan bod komt heb ik in het verleden wel eens verward met die van zijn voorganger/landgenoot die hem voorgaat in de alfabetische lijst van deze rubriek op onze website. Meer weten ?Klik hier.

* Bestuur maakt werk van nieuwe huisstijl en abonnementenverkoop.
Mede op vraag van de Supportersfederatie werd de voorbije weken in stilte gewerkt aan een nieuwe huisstijl, versta logo, merchandising, briefpapier en diens meer. Op een bestuursvergadering eerder deze week werden knopen doorgehakt en het resultaat zal de supporters van SK Beveren in geen geval ontgoochelen. Ook werd er werk gemaakt van de nieuwe abonnementsprijzen. Naar ik mij laat vertellen zijn er geen noemenswaardige verhogingen en is er een gelijkschakeling voor de jeugdabonnementen van -12 en -16 om verwarring te vermijden. Voortaan is het ook mogelijk online een seizoenskaart te bestellen. Wie trouwens zijn abonnement voor een bepaalde datum aankoopt zal er een prachtige nieuwe sjaal als cadeau bij krijgen. Meer bijzonderheden zullen inmiddels al online staan op de website van WB.

* Oud-spelers SKB en WB elders aan de slag.
Benoît Thans vertoefde als speler kortstondig op de Freethiel en is momenteel scout voor de Oostenrijkse topclub Redbull Salzburg voor wie hij o.a. de Belgische en nederlandse eerste klasse volgt.
Mickael Seoudi die door Waasland-Beveren bij Doornik werd gehaald en afgelopen seizoen op huurbasis de kleuren van RWDM Brussels verdedigde, verlaat definitief de Freethiel en trekt naar Schiervelde waar hij hoopt samen met Roeselare de weg naar boven in te slaan.

PVW.