StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Vandaag is het de beurt aan een speler die SKB, net als Gunther Dauwe met wie we vorige week kennis maakten, bij Sint-Niklaas ging halen. Hij was een beloftevolle speler die de verwachtingen niet helemaal kon inlossen, maar al bij al zal zijn naam altijd blijven plakken bij heel wat supporters van het grote SK Beveren als "de man van 5 miljoen", want voor dat bedrag haalde SKB hem weg bij de buren en die last heeft hij al die tijd moeten meesleuren. Meer weten ? Klik hier.

* Beknopt weekendoverzicht lagere reeksen.
Het overzicht blijft vandaag beperkt tot één spijtig resultaat. YB SKB verloor zondagnamiddag met 0-4 van Melsele B en daardoor kan het de degradatie naar vierde provinciale niet meer ontlopen. Terug naar de laagste reeks dus, maar daaraan bewaart het geen onaardige herinneringen.
De degradatie zat er al een tijdje aan te komen, want ook Stefan Van Rumst bleek het heilige vuur niet meer aangewakkerd te krijgen. Ongetwijfeld een zeer pijnlijke ervaring voor heel wat medewerkers van wie ik de meeste een warm hart toedraag, want hun enthousiasme kennende hebben zij alles gegeven om deze verschrikkelijke afloop te vermijden.
Kop op gasten, jullie hebben al heel wat meegemaakt en weet dat ook uit negatieve ervaringen kan worden geleerd.

PVW.