StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Deze namiddag persconferentie op de Freethiel.
Er viel de voorbije dagen en weken niet zoveel nieuws op de Freethiel te rapen, maar dat wil allerminst zeggen dat er achter de schermen werd uitgeblazen. In alle sereniteit werden er belangrijke stappen gezet naar de verdere uitbouw van de organisatiestructuur van de club. Zo werd er een directiecomité opgericht en een adviesraad waarin bv. ook de Supportersfederatie een zitje heeft. Tevens werd een opvolger gekozen voor afscheidnemend voorziter Melchior Roosens.
Kortom, er beweegt wel degelijk wat op en rond de Freethiel en deze namiddag geeft de club daarbij meer duiding. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

* Ex-KSKB'er aan de champagne.
In de Nederlandse tweede klasse heeft traditieclub Wilem II uit Tilburg de promotie gerealiseerd.
Op zichzelf geen groot nieuws, ware het niet dat gewezen doelman David Meul van SK Beveren zijn aandeel had in de promotie. Meul is een doorzetter, want hij heeft ook al enkele minder geslaagde avonturen achter de rug o.a. in Griekenland, maar het pleit voor David dat hij altijd in zijn eigen mogelijkheden is blijven geloven en dan gun je hem dit succes uiteraard van harte. Dikke proficiat David !

* Kom zaterdag Lierse-WB volgen in 't Kasseibaantje.
De leden van supportersclub Geel-Blauw Den Belly's werden reeds op de hoogte gebracht, maar voor de buitenwereld is het nieuw. Supportersclub Geel-Blauw Den Belly's moest noodgedwongen op zoek naar een andere locatie en die werd ondertussen gevonden. Het is Brasserie 't Kasseibaantje geworden op de Hingenesteenweg 105 te Bornem. Yannick en Vicky zijn alvast zeer enthousiast om gastheer en gastvrouw te mogen zijn voor onze vereniging.
Binnenkort zal ook de nieuwe naam van onze supportersclub bekend worden gemaakt, maar dat wordt een primeur voor onze supportersbarbecue van vrijdag 16 mei.
Nu zaterdag 26 april om 20 uur trekt Waasland-Beveren naar het Lisp voor de vijfde wedstrijd in play-off II. Een wedstrijd zonder enig belang, maar premies voor de spelers en de eer van de club staan natuurlijk altijdop het spel. Wie interesse heeft om in 't Kasseibaantje de wedstrijd op televisie te volgen zal er zeker niet alleen zijn. Allen daarheen !

PVW.