StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* De top-40 van de grootste scores van SK Beveren in de hoogste afdeling.
In deze onofficie¨le rubriek zijn we toegekomen aan nummer 24 en daarvoor gaan we terug naar april 1983 voor een topper tegen Club Brugge. Meer weten ? Klik hier

* Freethiel-Ivorianen laten van zich spreken.
Als Yaya Touré en Gervinho de vorm die ze momenteel etaleren nog een paar maanden kunnen vast houden tot aan het WK in Brazilië, kan Ivoorkust het de beste ploegen lastig maken. Prijzen pakken doen ze zelden of nooit, maar het is wel altijd prettig kijken naar wedstrijden van de Afrikaanse Olifanten. Met een goal en een assist was Yaya weer bepalend dit weekend voor Manchester City en indien Touré niet een paar weken geblesseerd was geweest, lag de titel nu wellicht al voor het grijpen. Alhoewel, door het verlies van Liverpool tegen Chelsea heeft City zijn lot in eigen handen om de hoofdprijs in de wacht te slepen. Maar ook Gervinho staat op scherp. Een doelpuntenmachine zal hij nooit worden, maar zijn aantal goals in misschien wel de lastigste competitie voor een spits (Italië) loopt al flink op en dan heb ik het nog niet over zijn aantal assists. Met deze Gervinho zou Arsenal zijn riante uitgangspositie in de Premier League niet uit handen hebben gegeven.

En dan is er nog onze kleine, Arthur Boka. Na heel wat jaartjes Bundesliga bij Stuttgart gaat hij nu de Spaanse zon opzoeken in Malaga. Die ploeg was tot een jaar of 2 geleden een tijdje top in Spanje toen een of andere Arabier zijn zwart geld kwijt wou, maar sinds die zich heeft terug getrokken vertrokken de betere elementen en is het inmiddels een doodgewone middenmotor geworden.
Boka gokt dus niet op een goed WK in Brazilië om een lucratieve transfer te maken.

PVW.