StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
We denken soms iets te snel dat Jean-Marc Guillou alleen maar Ivorianen naar de Freethiel heeft gebracht, maar niets is minder waar. De Fransman die vandaag de fichebak aanvult had best de nodige sportieve potentie, maar werd op een slecht moment (blessures komen natuurlijk nooit gelegen) getroffen door een dijblessure. Meer weten ? Klik hier

* Beknopt weekendoverzicht lagere reeksen.
De provinciale reeksen schuiven we vanaf nu voor een paar maanden aan de kant, maar in derde klasse stond er nog heel wat op het spel dit weekend. Tof nieuws voor Dirk Geeraerd en natuurlijk ook voor Bart Selleslags die het seizoen begon als trainer van Berchem, is dat de Rooiploeg zich op de laatste speeldag heeft verzekerd van behoud en dit na 3-2 winst tege Cappellen. Proficiat Dirk !
In de A-reeks was het er hem om te doen of Bornem eindronde zou spelen of rechtstreeks degraderen. Daarvoor was het in een verbeten strijd gewikkeld met Sportkring Sint-Niklaas, maar ook Temse kon in geval va verlies thuis tegen Hamme en winst van Bornem en Sportkring Sint-Niklaas, nog in vieze papieren geraken. Temse en Hamme hielden het als goeie buren bij een 0-0 puntendeling en dus behoud binnen voor Lardenoit en co. Bornem won knap van Oudenaarde met 2-0 en omdat Sportkring thuis van Dender verloor met 1-2, zakken de mannen van Guido Van Lijsebetten rechtstreeks en krijgt Bornem een herkansing via de eindronde. Ik zou niet graag werknemer zijn van Guido Van Lijsebetten deze week (en eigenlijk anders ook niet). Misschien is hij wel zo gefrustreerd dat hij het voor bekeken houdt en wie weet een knipoog voor Waasland-Beveren in petto heeft.

PVW.