StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Spelers die een kortstondige passage op de Freethiel hebben gemaakt blijven meestal niet lang hangen, maar voor de wat oudere SKB'ers zal deze naam vertrouwd in de oren blijven klinken. De man over wie het gaat slijt thans zijn laatste jaren als vrachtwagenchauffeur nadat hij door privé-omstandigheden in moeilijkheden geraakte. Pijnlijk, maar anderzijds een les die leert dat goed geld verdienen één zaak is, er goed mee omgaan en een appeltje voor de dorst achter de hand houden een andere. Maar het kan ook gewoon tegen zitten in het leven en zo verging het de sympathieke man die we vandaag aan de fichebak toevoegen. Klik hier.

* Barbecue bezoekerskantine zeer geslaagd.
Vrijdagavond 9 mei was er de tweede editie van de barbecue ingericht door het jeugdig team van de bezoekerskantine onder leiding van Steven Willockx. Een 115-tal sympathisanten kwamen opdagen voor een bijzonder geslaagd eetfestijn, want zowel op het eten als de hele organisatie viel helemaal niks af te dingen, integendeel. Alleen maar tevreden en voldane supporters die vastberaden zijn volgend seizoen opnieuw aan te schuiven. Een dikke pluim voor Steven en zijn team die na het vele lekkers, ook een rijk gevulde prijzentafel hadden bijeengekregen voor de tombola.

Enige minpuntje (en dat was helemaal niet de schuld van de organisatoren) was het feit dat er niemand, maar dan ook niemand van het bestuur, technische staf of spelers aanwezig waren en dat is toch jammer voor een activiteit op de club ingericht door een team van jonge gasten die niet meteen de meest dankbare job hebben. Een bezoekerskantine uitbaten is wellicht synoniem met veel verwijten, verwensingen en WB-onvriendelijke opmerkingen trotseren, maar Steven en zijn maats verliezen er hun glimlach niet bij en alleen al daarom wou ik vrijdag van de partij zijn. Schitterend gewerkt gasten ! O ja, het secretariaat is zoals steeds met David en Vincent zeer waardig vertegenwoordigd.

PVW.