StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Vanaf maandag 19 mei nieuwe website.
Wanneer alles volgens plan verloopt zal de website www.geelblauwdenbellys.be binnenkort niet meer bestaan. Vanaf maandag 19 mei is onze nieuwe website immers beschikbaar, maar de naam van de nieuwe website is een primeur die we tot vrijdagavond 16 mei willen bewaren voor ons jaarlijks supportersfeest. Zaterdag lezen jullie hierover meer in de Freethielsprokkels en maandag hopen we dat de techniek ons niet in de steek laat. Natuurlijk wordt er nog een overgangsperiode voorzien waarin het mogelijk zal zijn met de oude websitenaam nog toegang te krijgen tot alle inhoud, maar het is uiteraard de bedoeling dat jullie zaterdag de nieuwe naam toevoegen aan de favorieten en maandag een poging wagen. Het valt niet uit te sluiten dat de eerste dagen niet alles naar wens verloopt op technisch vlak aangezien er heel wat bij zo’n omschakeling komt kijken, maar de webmaster en ikzelf rekenen op jullie begrip mocht er aanvankelijk wat fout lopen.

Het wordt dus om meerdere redenen spannend de komende dagen, maar anderzijds is het een moment waar het bestuur van onze supportersclub al een tijdje naar uitkijkt.

Ik wil van dit aftellen trouwens gebruik maken om de vele lezers die de voorbije jaren een bezoek brachten aan www.geelblauwdenbellys.be van harte te bedanken voor hun interesse aan ons initiatief om via deze site de herinneringen aan SK Beveren levendig te houden en tevens de actualiteit op de Freethiel middels Waasland-Beveren vanuit supportersoogpunt te volgen. Te oordelen aan de talrijke visites die onze website te beurt vielen meen ik te mogen besluiten dat we daarin zijn geslaagd en die belangstelling continueren of zelfs lichtjes verbeteren is dan ook ons streefdoel. In dat verband is het mijn plicht onze webmaster Iris, Rudy Beck als leverancier van de altijd boeiende Gele Ditjes, Blauwe Datjes en Geert De Vreese als aanbrenger van de rubrieken De top-40 en de fichebak van de oud-spelers van SK Beveren, een dikke merci te zeggen voor hun tijd en energie die zij belangeloos aan onze website investeren. Zonder deze mensen had www.geelblauwdenbellys.be al lang tot het verleden behoord.

PVW.