StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Geslaagde missie biedt geen garantie voor Dirk Geeraerd.
Het was ongemeen spannend onderaan in derde klasse B, maar Dirk Geeraerd slaagde er in Berchem weg te houden uit vierde klasse. Doelstelling bereikt is een mens dan geneigd te denken, maar het bestuur van de Rooibewoners is blijkbaar veeleisend, want hij kreeg begin deze week te horen dat men volgend seizoen niet meer op hem rekent als trainer. Eerder werd ook Bart Selleslags na enkele prachtige jaren als coach van Berchem aan de kant geschoven. Dat elke trainer vroeg of laat wel eens zijn C4 krijgt, daar kijken zelfs de betrokkenen niet meer van op, maar in het geval van Bart Selleslags was de manier waarop hij zijn ontslag vernam (via ATV) wel heel bizar.

* WB in de prijzen met Walter Van Doren.
Afgelopen dinsdag 13 mei werd in het Jan Breydelstadion te Brugge de jaarlijkse JPL Draft tapwedstrijd gehouden. De club waar dit ludiek gebeuren doorgaat wordt bepaald door de laatste winnaar en omdat Walter Van Doren de hoogste onderscheiding in de wacht sleepte in het onderdeel bekers tappen, is het in principe volgend jaar aan Waasland-Beveren om deze tapwedstrijd te organiseren.

Ronny Vanderbiesen in het onderdeel pinten tappen en Walter Van Doren met bekers, werden als winnaars van de tapwedstrijd op Waasland-Beveren afgevaardigd naar Brugge, maar helaas moest Ronny op het laatste nippertje forfait geven wegens ziekte. Naast een vertegenwoordiger van WB, waren met club en Cercle Brugge, Anderlecht en Standard, OHL en Lokeren en tenslotte Bergen, nog 7 andere eersteklassers van de partij om zich te meten. In de discipline bekers tappen deed ons bestuurslid Walter Van Doren van Supportersclub Geel-Blauw Den Belly's beter dan de vertegenwoordigers van OHL en Lokeren. Proficiat Walter, we kunnen dus toch nog derby's winnen !

Walter nam daarna nog deel aan het onderdeel pinten tappen als vervanger voor de zieke Ronny Vanderbiesen, maar dat liep minder goed af (zou hij te veel van zijn heerlijk getapte bekers hebben genipt) ?

waltervandoren

PVW.