StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Supportersclub Freethielvrienden Bornem wordt de nieuwe naam !.
De kogel is door de kerk. Nadat Café Den Belly’s eind maart zijn deuren voorgoed had gesloten, werd Brasserie ’T Kasseibaantje in Hingene de nieuwe thuishaven voor de supporters en sympathisanten van Waasland-Beveren in Klein-Brabant. De volgende stap was op zoek te gaan naar een nieuwe naam voor onze supportersclub en uiteraard ook een nieuwe naam voor de website.
Er werd bewust geopteerd om voortaan de naam van het lokaal los te koppelen van de websitenaam en naam van de supportersclub om zo te vermijden dat we bij een eventuele volgende verhuis opnieuw de naam van onze supportersclub en website moeten veranderen. Het is dus uiteindelijk Supportersclub Freethielvrienden Bornem geworden, maar de bedoeling is natuurlijk om verder door het supportersleven te gaan als Freethielvrienden in de hoop dat op korte tijd de link wordt gelegd naar onze supportersclub in Bornem. De nieuwe naam van onze website wordt : www.freethielvrienden.be en ons infoadres : info@freethielvrienden.be
Als alles verloopt zoals met de provider reeds enkele weken geleden werd afgesproken, zou zowel de website als het infoadres vanaf nu maandag 19 mei moeten werken. Mocht er de eerste dagen wat fout lopen op technisch vlak, rekenen wij op jullie begrip omdat niets aan het toeval zal worden overgelaten om de kinderziektes binnen de kortste keren te overwinnen. Met de naam Freethielvrienden denken wij een goeie keuze te hebben gemaakt. Door de jaren heen is voor de meesten onder ons de Freethiel een tweede thuis geworden waar we vaker vertoeven dan bv. familie of vrienden. En zoals de naam het perfect weergeeft, in de achterliggende periode zijn op de Freethiel vaak talloze hechte vriendsschapsbanden gesmeed en de Freethielvrienden zijn daarvan het sprekend bewijs.

PVW.