StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
De man die we ditmaal aan onze fichebak toevoegen debuteerde voor SKB eind de zestiger jaren en zal voor de ietwat jongere bezoekers/supporters niet meteen een belletje doen rinkelen. Alhoewel, een speler die tot 41 doelpunten voor zijn club op het hoogste niveau is gekomen staat wel in de statistieken hoor. Of anders maar eens naar die schitterende oude lp's van Gilbert De Nockere luisteren, want daar komt zijn naam zeker in voor. Hij was destijds met vrouwtje Magda een vaste aanwezige op onze supportersfeeste die toen nog duurden tot het licht werd. Meer weten , klik hier.

* Dat moet nog iets vlotter president !
Woensdag om 11 uur had op de Freethiel een persconferentie plaats met als bedoeling het voorstellen van onze nieuwe trainer en zijn assistent. Een op het eerste zicht gemoedelijke bedoening, maar voor onze voorzitter was het blijkbaar nog behoorlijk wennen, want hij kwam maar moeilijk uit zijn woorden. Niet erg hoor want de sterke punten van Jef zijn net zoals bij voorganger Melchior niet op verbaal gebied te zoeken. Het zijn echte clubmensen die op de eerste rij staan op tal van andere vlakken en steeds bereid zijn een doorslaggevend zetje te geven.

* Tomas Daumantas promoveert met Patro Eisden naar tweede klasse.
Patro Eisden heeft na barragematchen met Union zijn ticket voor tweede klasse beet. Union met in zijn rangne Aaron Verwilligen, was de voorbije rondes enkele keren op spektaculaire wijze ontsnapt aan de uitschakeling, maar het sneuvelt dus met de meet in zicht. T2 van Eisden is Tomas Daumantas en voor wie zich niet zo goed meer kan herinneren hoe het voetballeven van Tomas er uit zag zou ik zeggen, ga maar eens een kijkje nemen in de fichebak.

PVW.