StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Er komen dezer dagen nogal wat fiches in de bak terecht met de naam De Smet en toegegeven, ook bij deze heb ik moeten ervaren dat mijn geheugen aan competentie heeft ingeboet. Anderzijds, er volgen er nog enkele en daarbij ging meer dan een belletje rinkelen, zeg maar een klok luiden. Die opfrissing is voor de volgende dagen, maar meer weten over wie we vandaag toevoegen ? Klik hier.

* Bas Sibum trekt naar Heracles.
Dat hij als prille dertiger nog een club zou vinden op goed niveau, daar twijfelde geen mens aan.
Alleen was de vraag, welke ? Op die vraag is dinsdag een antwoord gekomen. Sibum zet zijn carrière in eigen land verder bij middenmotor Heracles. Anders dan de voorbije jaren verliep dit seizoen wat moeizamer voor de vereniging uit Almelo, maar echt in de problemen kwam het niet. Als ik me niet vergis speelde Heracles vorig seizoen nog de finale om de KNVB-Beker waardoor een aantal van de sterkhouders zoals Armenteros (Anderlecht) en Eduardo (Ajax) de club verlieten. Heracles is een mooie club voor Bas die in de Nederlandse Eredivizie speelt waardoor we Sibum volgend seizoen wellicht opnieuw aan het werk zien tijdens Studio Sport op Nederland 1. Bas Sibum tekende in Almelo een contract voor 2 seizoenen. Sibum is een onderschat speler die een positie bekleedt waar het moeilijk opvallen is, dus ondankbaar voor een voetballer want welke speler is ongevoelig voor af en toe een schouderklopje. Het spreekt vanzelf dat we Bas langs deze weg van harte willen bedanken voor zijn inzet de voorbije 2 seizoenen in het belang van Waasland-Beveren.
Op voetballend vlak scoorde hij niet altijd hoog, maar qua inzet en mentaliteit is hij steeds een voorbeeld geweest. Bedankt Bas en veel succes bij Heracles.

PVW.