StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
De laatste in de rij De Smet die het lijstje met deze familienaam mag afsluiten is afkomstig uit Bazel.
Zijn familienaam heeft hem misschien niet eens voordeel opgeleverd, want al vlug werden vergelijkingspunten met vader Leo gezocht en die kon een beetje ballen om even het Boskamp-taaltje te gebruiken en dat bleek een iets te zware last voor de zoon van Leo. Meer weten ? Klik hier.

* Problemen met onze provider.
Voor heel wat bezoekers van onze website die freethielvrienden.be nog niet aan hun favorieten hadden toegevoegd en via Google naar onze website kwamen, zijn er sinds dinsdag problemen opgedoken. Wij stellen alles in het werk om hieraan zo snel als mogelijk een oplossing te bieden, maar het probleem zit bij EDPnet, de provider waar wij sinds de opstart nooit problemen mee hebben gehad.
Als men dus bij Google Freethielvrienden intikt is er geen probleem meer, maar als er wordt geklikt op de vroegere link van Geelblauwdenbellys lukt het niet meer.
Wij proberen die oude link van Geelblauwdenbellys nog een tijdje aan de praat te houden, maar zijn hiervoor afhankelijk van de medewerking van onze provider. Het best is gewoon www.freethielvrienden.be in te tikken of aan de favorieten toe te voegen.

PVW.