StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Tijd voor een icoon in de geschiedenis van SK Beveren. Een man met een schitterende carrière en als mens schitterde hij minstens even fel. Toen hij de Freetiel voor het Astridpark verliet, bleef hij een stuk van zijn hart achter in het Waasland en ondanks zijn overstap naar de hoofdstad, bleef vader André geregeld de Klapperstraat opzoeken. Meer weten ? Klik hier.

* Ivoorkust verliest, maar is nog niet uitgeschakeld.
Donderdagavond zorgden Colombia en Ivoorkust gedurende 90 minuten voor een genietbaar spektakelstuk. Copa speelde niet meteen zijn beste internationale wedstrijd, maar Boka, Touré en Gervinho zaten dan weer boven de middelmaat. Vooral laatstgenoemde maakte een beauty van een aansluitingstreffer, maar de op basis van een sterke tweede helft verdiende 2-2 kwam er niet. Na de wedstrijd werden opnieuw enkele fragmenten getoond uit de spraakmakende Belga Sportreportage van een jaar geleden waarin o.a. te zien was hoe Theo Bauwens onze Ivorianen Nederlandse les gaf.
Toegegeven : hoe vaak je die reportage ook terugziet, ze gaat nooit vervelen.
Overigens, het blijft een streling voor ons SKB-hart telkens tijdens de uitzending van een wedstrijd van Ivoorkust de naam SK Beveren valt.

PVW.