StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* De Freethiel ligt dezer dagen een heel eind weg.
Men kon het op de clubwebsite van Waasland-Beveren niet beter verwoorden : Robson en Karahmet zijn onder weg naar de Freethiel. Die Freethiel lijkt dezer dagen wel aan de andere kant van de wereld te liggen afgaande op de moeizame wijze waarop contracten met nieuwkomers worden afgesloten. Het is leuk dat in het eerste oefenpotje bij tweede provincialer Verrebroek een zevental jongens uit de beloftenkern of de u19 mochten proeven van hoe een fanionsfeertje smaakt, maar voor een trainer is het wellicht vloeken dat kostbare oefentijd wordt gemorst. Als het slechts over enkele jongens gaat valt daar meestal wel een mouw aan te passen, maar de centrale as van onze ploeg in de verschillende compartimenten werd de voorbije weken onthoofd en wat veel supporters ergert is dat er prioriteit wordt gegeven aan posities waar de nood minder groot is zoals het aantrekken van Karahmet als doublure voor Hrvoje Cale. Nu zal die van Mechelen afkomstige linksachter waar amper iemand iets over weet wel tegen een Aldi-prijsje komen, maar het begint er weer naar uit te zien dat de eerste paniekaankopen onder dak zijn (lees ook M.Sila).
Rogiest (18-jarige derde doelman bij Brussels) en Daimy Deflem (flankspeler van promovendus Woluwe-Zaventem) genieten bij mij het voordeel van de twijfel.
De komst van Robson Da Silva (vorig seizoen bij OHL) moet in principe als vervanger voor Karim Belhocine een schot in de roos zijn. Ik ga er van uit dat elke speler die van OHL komt of er een verleden heeft en dus samengewerkt met Ronny Vangeneugden, een zekerheidje moet zijn (ook al bestaan die op enkele uitzonderingen na in het voetbal niet).

* Vanavond is er Melsele-WB.
Zaterdag beet WB de spits van zijn oefencampagne af na 1-7 winst tegen de buren van Eendracht Verrebroek die in tweede provinciale Oost-Vlaanderen uitkomen. Rowell en Emond scoorden elk tweemaal, Kevin Hebbelinck, Daimy Deflem en Oumarou maakten de productie verder af met elk een goal. Vanavond moet WB wederom amper kilometervergoeding betalen, want ook Melsele ligt om de hoek. Sportief mag misschien iets meer tegenstand worden verwacht aangezien Melsele in de hoogste Oost-Vlaamse reeks speelt. We houden jullie op de hoogte !

PVW.