StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Robson Da Silva stond al even op het verlanglijstje.
Op het moment dat ik dit artikel maak is de komst van de Braziliaan Robson Da Silva misschien nog niet officieel afgerond, maar zijn overgang van OHL naar WB is een publiek geheim.
Deze transfer wordt wellicht door veel supporters gezien als een suggestie van Ronny Vangeneugden, maar de interesse van WB gaat wel degelijk verder terug dan het aanstellen van Ronny als hoofdcoach van Waasland-Beveren een paar weken geleden. Robson is een dossier waar ook Bob Peeters mee aan gewerkt heeft, maar dat de afronding nog een tijd op zich liet wachten heeft natuurlijk alle te maken met het onvermijdelijke transferspelletje van vraagprijs, afbieden, nieuwe vraagprijs, nog een beetje pingelen en zo gaat het meestal nog wel even door.

* Een mededeling van Ward Callens, PR van Waasland-Beveren.
'W-B Community', de cel sociale werking van Waasland-Beveren, werd vandaag door de Pro League genomineerd voor de Pro League+ Awards. W-B Community werd genomineerd voor de Pro League+ Team Award, voor de club met de sterkste communitywerking, samen met Club Brugge (Club Brugge Foundation) en KAA Gent & Stad Gent (Voetbal in de stad).

Voor meer informatie kan je hier terecht:
http://www.waasland-beveren.be/2014/06/waasland-beveren-genomineerd-voor-pro-league-award/

Bij Waasland-Beveren willen wij meer dan alleen voetbal aanbieden in het Freethiel- en Puyenbekestadion. Van bij de oprichting van de club werd veel aandacht besteed aan onze sociale rol binnen de maatschappij. Wij zijn dan ook vereerd met de nominatie en zien het als een erkenning voor het harde werk dat reeds geleverd werd en als een stimulans om nog verder te blijven inzetten op gevarieerde sociale projecten in de regio Waasland.

PVW.