StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Abonnementen zijn beschikbaar vanaf zondag 13 juli.
In deze al veel eerder door de club gecommuniceerde afspraak is geen verandering gekomen nu de fandag van 13/7 naar 20/7 werd verplaatst. Supporters kunnen hun abonnement plus tegoedbon voor een sjaal vanaf zondag 13 juli afhalen op het secretariaat van Waasland-Beveren.
Voor de vriendschappelijke wedstrijd van dinsdag 8 juli op de Freethiel tegen Zulte-Waregem kunnen supporters die een abonnement hebben besteld (en betaald) zich op de dag van de wedstrijd melden aan het loket. Daar zal een lijst liggen van de mensen die met alles in orde zijn en zij zullen gratis deze interessante oefenpot kunnen volgen. Het spreekt vanzelf dat bestelde abonnementen ook na 13 juli kunnen worden afgehaald tijdens de openingsuren van het secretariaat.

De leden van de Freethielvrienden Bornem kunnen hun abonnement + tegoedbon voor een sjaal in ons supporterslokaal ’t Kasseibaantje afhalen bij een bestuurslid op vrijdag 18 juli tussen 19 en 20 uur. Geen probleem als dat niet lukt op 18 juli tijdens het vooropgestelde tijdstip, want daanra zijn de abonnementen beschikbaar bij onze lokaalhouders Yannick en Vicky.
Goed om weten : omdat onze eerste ledenvergadering van de Freethielvrienden doorgaat op vrijdag 1 augustus, moet het abonnement vroeger worden afgehaald omdat de eerste thuismatch tegen Club Brugge al op zaterdag 26 juli om 18 uur op het programma staat.

PVW.