* WB wint vriendschappelijk in Kruibeke.
Zo langzamerhand begint Kruibeke-WB een vaste plek te krijgen in het oefenschema van de Freethielbewoners. Zondagnamiddag voor een bescheiden opkomst kwam WB in het slotkwartier van de eerste helft op voorsprong toen Oumarou foutief werd afgestopt en Emond de strafschop in 2 tijden voorbij de Kruibeekse portier werkte waardoor de ruststand met 0-1 werd bereikt. WB begon de wedstrijd met wat men zeer optimistisch een typeploeg kan noemen. Enkel Alec Luyckx en Kenny Steppe zullen wellicht op 26 juli niet aan de aftrap staan van WB-Club Brugge.

In de tweede helft kwam de regen gedurende een klein half uur met bakken naar beneden, maar dat deerde de mannen van Ronny Vangeneugden niet oom de score tot 0-4 uit te diepen. U19-speler Kabongo tilde WB naar 0-2 en met 2 treffers bepaalde Bojovic de eindstand op 0-4.
Aanstaande dinsdag 8 juli volgt een interessant oefenpotje tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld op het veld van FCN nieuwkerken.

* Vandaag wordt knoop over Tricovski doorgehakt.
Er zullen de komende dagen nog heel wat knopen moeten worden doorgehakt, maar waarschijnlijk weet WB vandaag of het ook het komend seizoen een beroep kan doen op de diensten van de Macedoniër Ivan Trickovski. Ofwel wordt het Waasland-Beveren en daar hopen we uiteraard met zijn allen op, ofwel kiest Ivan voor de aantrekkelijke oliedollars in Dubai.