StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Er komt nog een Afrikaan bij vandaag, maar deze keer geen Ivoriaan. Enkele maanden geleden had ik het nog over hem toen ik een woordje schreef naar aanleiding van het overlijden van Marcel Relaes. Toen Marcel mij belde met de melding dat SKB rond was met een Kameroener en of ik die kende, vroeg ik hem naar de naam. Hij antwoordde : mag ik hem spellen ? Meer weten ? Klik hier.

* Shmona wint met de kleinste score op de Freethiel
Zaterdagavond heeft WB een tweede nederlaag opgelopen in de voorbereidingscampagne – 2014-2015. Op de eigen Freethiel was het Israëlische Shmona met 0-1 te sterk.
Het voornaamste nieuws van de avond kwam er toen de bal nog zijn eerste omwentelingen moest maken. Sawaneh Ibou begint aan een tweede leven op de Freethiel en ruilt OHL voor Waasland-Beveren. Ibou maakte op het uur zelfs zijn debuut voor de fusieclub nadat Emond met een lichte blessure was uitgevallen. De eerste helft had weinig om het lijf en elke ploeg kreeg één goeie kans. Bij de thuisploeg kon Cale omstreeks het half uur niet goed bij een prima voorzet van D'Ulivo, maar de opbouw van de actie was knap. Een paar minuten eerder was Milos Maric met rood onder de welgekome douche gestuurd na een beweging tot natrappen.
De tweede helft was nauwelijks afgetrapt of de bezoekers zaten met een koplob tegen de dwarsbalk heel dicht bij de 0-1. Aan de overkant had de voor Luyckx ingevallen Oumarou een schitterende actie in huis, maar ditmaal faalde onze topschutter in de voorbereiding Emond onbegrijpelijk.
Even voor het uur stond Colin Coosemans een tikkeltje te ver voor zijn doel en dat werd door de bezoekers koelbloedig afgestraft. De inbreng van nieuwkomer Ibou veranderde niets meer zodat de eindstand op 0-1 bleef.

* Vandaag fandag !
Voor wie het vergeten zou zijn, vandaag is er tussen 14 en 17 uur de jaarlijkse fandag op de Freethiel met o.a. de ploegvoorstelling. Allen present !

PVW.