StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Geslaagde fandag.
Gisteren, zondag 20 juli, mocht Waasland-Beveren terugblikken op een zeer geslaagde fandag die behoorlijk veel volk naar de omgeving van het Stadionplein lokte. Zoals in het verleden lagen de klemtonen op de kinderannimatie en de voorstelling van zowel de beloftenkern als de A-kern.
Tot een paar minuten voor deze voorstelling omstreeks 16.30 uur hadden de weergoden zich perfect aan hun woord gehouden. Het was warm, ja zelfs zwoel, maar al bij al doenbaar. Uitgerekend op het moment waarop de fans zaten te wachten, gingen de hemelssluizen gedurende een 20tal minuten flink open, maar zodra het stof geblust was viel de hele organisatie weer keurig in zijn plooien alsof er niks aan de hand was geweest en kon de voorstelling met een beetje vertraging toch van start gaan.
Persverantwoordelijke Ward Callens deed prima zijn best om het geheel aan mekaar te praten, maar de spelers zijn dringend aan een oefensessie communicatie toe, want zij spraken veel te ver van de microfoon en waren voor het publiek dat wat verder van het podium stond, niet of moeilijk te verstaan.
En dan waren er de kraampjes van de supportersclubs waar de kinderen aan allerhande spelletjes konden deelnemen met de bedoeling stempels en een snoepzak te verdienen, genoten de nodige bijval. Aan de eet- en drankgelegenheden stonden bij momenten lange wachtrijen, maar de sfeer bleef opperbest. Natuurlijk was er ook een mogelijkheid om een training van de A-kern van nabij mee te maken en deden heel wat jeugdploegjes hun stinkende best om zich in het zweet te showen.
Kortom, een bijzonder gesmaakte familiedag die, ondanks de hete temperaturen, een stuk meer belangstellenden trok dan in het verleden. De Supportersfederatie onthulde tot slot nog een schitterende en meterlange tifo die vanop het dak van de nieuwe tribune (kant parking) werd neergelaten. Proficiat aan de organisatoren !

* Goed om weten.
De supporters van Waasland-Beveren die een abonnement kochten voor het seizoen 2014-2015 ontvingen als extraatje een tegoedbon voor een sjaal van WB. Deze sjaal kan vanaf 16 augustus in de fanshop worden afgehaald op vertoon van de tegoedbon waarop uw abonnementsnummer staat vermeld.

PVW.