StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Toen SK Beveren deze Engelsman naar de Freethiel haalde, kon ik mijn oren niet geloven. Meer zelfs, zijn naam klonk zo goed dat ik wat argwanend werd en dacht dat er een luchtje aan zijn transfer zat (maar één been meer of zoiets). Maar niks daarvan ! Hij zou 3 jaar op de Freethiel verblijven en regelmatig belangrijk zijn voor SK Beveren door zowel nationaal als Europees af en toe zijn goaltje mee te pikken. Meer weten ? Klik hier.

* Freethielvrienden openen met bijzonder geslaagde sportavond.
Vrijdag 1 augustus waren Danny De Maesschalck en Alex Czerniatynski de gast op de sportavond van de Freethielvrienden Bornem. Het werd een uiterst interessante babbel met 2 boeiende sprekers waarbij uiteraard Waasland-Beveren centraal stond, maar de verrichtingen van de Rode Duivels op het voorbije WK in Brazilië was natuurlijk ook een gesmaakt item. Met zijn 31 caps voor de nationale ploeg en 7 goals, was Czernia de geknipte man om een mening te hebben over de prestaties van onze Duivels in Zuid-Amerika. Het werd trouwens een zowel boeiende als grappige babbel, want zowel Danny als Alex weten moeiteloos op elke situatie in te pikken en dat met de nodige humor. Kortom, fantastische, maar ook dankbare gasten voor een sportavond.
Er was vrijdagavond ook heel wat belangstelling van de supporters en dat was een verheugende vaststelling bij de onmiskenbare evolutie die de Freethielvrienden als groeiende vereniging doormaakt. De vergadering/sportavond begon met een bestuurswissel bij de Freethielvrienden. Na 8 jaar schatbewaarder te zijn geweest, gaat Honoré De Keersmaecker voortaan aan de andere kant van de bestuurstafel zitten en zal Danny Michiels zijn beste beentje moeten voorzetten om in de voetsporen van Honoré te treden. In de rubriek "Uit de keuken van ’t Kasseibaantje" vinden jullie vandaag een dankwoordje voor Honoré en Nicole en een verwelkoming van Danny, maar beide heren verdienen uiteraard ook een vermelding in de Freethielsprokkels en dat is bij deze gebeurd. Dankjewel Honoré en Nicole, welkom Danny en Betty.

PVW.