StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN HET KASSEIBAANTJE.


Bedankt Honoré, welkom Danny.
Met ingang van het seizoen 2014-2015 zet onze schatbewaarder Honoré De keersmaecker een stap terug als bestuurslid van de Freethielvrienden. Het spreekt vanzelf dat we Honoré en Nicole niet verliezen als vrienden en trouwe leden van onze supportersclub, want Honoré legt na 8 jaar penningmeester te zijn geweest, enkel zijn bestuursfunctie en de functie van schatbewaarder neer. Aan Danny Michiels die ook al jarenlang dienst als bestuurslid doet, de zware taak om in de voetsporen van Honoré te treden.

Na het veel te vroeg overlijden van Honoré's voorganger Frans Spiessens een achttal jaar geleden, was de kandidatuur van Honoré om Frans op te volgen een godsgeschenk voor onze vereniging. Gedurende al die tijd heeft Honoré in zijn bekende energieke stijl de functie van schatbewaarder waargenomen en dat is tegenwoordig een slopende en tijdrovende bezigheid geworden gezien de Freethielvrienden (tot voor een paar maanden Supportersclub Geel-Blauw Den Belly's) een actieve en nog steeds groeiende vereniging mag worden genoemd.

Maar naast zijn functie als schatbewaarder was Honoré een steeds gedreven bestuurslid dat altijd op de eerste rij stond als de handen uit de mouwen moesten gestoken worden. Drank halen voor de busverplaatsingen, met de balletjes goochelen op de bingoavond en ook al die tijd postbode spelen om de clubkas postzegels te besparen, hij heeft het allemaal met de glimlach gedaan. Kortom, een gedroomd bestuurslid van wiens diensten wij 8 jaar mochten genieten waarvoor dank makker. Honoré geeft nu de fakkel door aan Danny Michiels, maar als vrienden en trouwe leden, evenals gemotiveerd supporter van Waasland-Beveren, laten Honoré en Nicole ons niet los en wij hun niet. Het is een wederzijdse wens dat de fantastische band die zijn oorsprong vindt een tijdje na de oprichting van Supportersclub Geel-Blauw Bornem (oktober 1975), nog vele jaren mag worden verder gezet. Ik hou er dan ook aan Honoré en Nicole in naam van de bestuursleden van de Freethielvrienden en ook in naam van alle leden, ontzettend te bedanken voor de schitterende samenwerking in het verleden. De familie De Keersmaecker-Pyl blijven we graag bijschrijven op onze ledenlijst, maar de namen van Nicole en Honoré zullen een begrip blijven in de familieclub die de Freethielvrienden door de jaren heen is geworden en waaraan beiden een flinke steen hebben bijgedragen. Mercie Honoré en Nicole.

PVW