StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Ditmaal hebben we het over iemand met geboortejaar 1977 die lang voor de fusie tussen SKB en RSW wist dat het vroeg of laat zou goed komen tussen die 2, want hij droeg als voetballer het shirt van beide elftallen een tijd voor de fusie in 2010 beklonken werd.
Een van zijn zoontjes verhuisde in het tussenseizoen van Berchem naar Anderlecht. Meer weten ? Klik hier.

* Godemèche sleutelfiguur voor bijkomende versterking ?
Het gonsde de voorbije dagen over bijkomende versterking bij Waasland-Beveren en er werden zelfs hier en daar namen genoemd. Wat er ook van zij, veel zal afhangen van het al dan niet vertrekken van Nicolas Godemèche. De Fransman die tot nu toe op de Freethiel geen potten kon breken, onderhandelde deze week met een aantal clubs in zijn geboorteland en indien het tot een deal komt zou dit de komst van 1 of misschien zelfs 2 bijkomende versterkingen mogelijk maken. Maar het knotsgekke voetbalwereldje zit zo raar in mekaar dat ook dit geen zekerheid is. Het optimaal verlanglijstje bevat een aanvaller en een polyvalente rechtsachter die ook centraal achterin uit de voeten kan. Wie de absolute prioriteit geniet ? Geen idee en ik denk zelfs dat men het er intern binnen de club evenmin over eens is, maar wellicht zal op financiïle gronden de knoop worden doorgehakt.
Ondertussen is het benieuwd uitkijken naar, zo ziet het er toch naar uit, het debuut van David Addy op de linksachter en David Destorme in zijn rol van nr 10. Zou Cale naar de bank verhuizen of heeft Ronny Vangeneugden een andere vacature voor Hrvoje in gedachten ? De opdracht voor Destorme is duidelijk : tot nu toe werden onze snelle spitsen met lange ballen aan het werk gezet, maar op dat spelletje kon de tegenstander zich relatief gemakkelijk instellen. Met Destorme is het de bedoeling dat hij vaker in de zestien zal opduiken om van daaruit Ibou of Oumarou of beiden te bedienen zodat hun snelheid meer tot recht komt. Een theorie waar iets voor te zeggen valt, maar die in de praktijk omzetten is geen evidentie.

PVW.