StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN HET KASSEIBAANTJE.


* Arlette Pauwels is overleden.
Maandag vernam ik via ons lid Kevin Van Ranst het overlijden van onze vroegere lokaalhoudster Arlette Pauwels. Arlette is 64 jaar geworden en heeft ons veel te vroeg verlaten, maar naast vele cafévrienden van vroeger, zal het haar deugd doen opnieuw te worden verenigd met haar eerder overleden echtgenoot Jean Cuyt. De uitvaart voor Arlette zal nu zaterdag 16 augustus doorgaan om 10 uur in de kapel van de abdij Bornem.
Supportersclub Freethielvrienden Bornem (toen waren we nog Supportersclub Geel-Blauw Den Belly's) maakte kennis met Jean en Arlette toen 't Land van Bornem als clublokaal werd ingeruild voor Café Den Belly's op de Sint-Amandsesteenweg. Het was meteen een schot in de roos, want onze KSKB-familie voelde zich onmiddellijk thuis in het warme nest bij Jean en Arlette. Maar het verhaal was geen lang leven beschoren, want door ernstige gezondheidsredenen van Jean werd het ook voor Arlette bijna onmogelijk de zaak draaiende te houden.
Amper 10 jaar verder zijn we nu en zowel Jean als Arlette zetten hun weg elders verder en dat is ongetwijfeld een harde noot om kraken voor zoon Andy, zijn echtgenote en de kleinkinderen.
In naam van Supportersclub Freethielvrienden Bornem hou ik er aan Andy, zijn echtgenote en de kleinkinderen en de respectievelijke families Pauwels en Cuyt, ontzettend veel sterkte toe te wensen bij het verwerken van dit verlies. Een laatste keer bedankt Arlette voor de vele goede zorgen waarmee je onze supportersclub wist te omringen en doe zeker de groeten aan Jean.

Namens het Bestuur en de leden van de Freethielvrienden Bornem,
Patrick van Wesemael, secretaris