StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* WB moet naar de Gestelsedijk in Lommel.
Deze middag werd geloot voor de 1/16de finales van de Beker van België en daarin werden tweedeklasser Lommel en WB aan mekaar gekoppeld. De Waaslanders moeten proberen de volgende ronde te bereiken door aan de Gestelsedijk in Lommel beter te doen dan de thuisploeg. In het verleden was die Gestelsedijk zowel voor SK Beveren als voor Waasland-Bevere steeds een moeilijk te nemen hindernis. Indien het Vangeneugden lukt om zijn ploeg voorbij Lommel te loodsen wacht, indien de sportieve logica wordt gerespecteerd, op 3 december Gent op de vertrouwde Freethiel. De Buffalo's zijn alleszins groot favoriet in de uitwedstrijd bij vierdeklasser Namen.
Zou een bijzonder leuke affiche kunnen worden die perspectief biedt op een volgende topper (waarschijnlijk Lokeren of Standard), maar laat ons voorlopig de focus maar houden op Lierse nu zaterdag.

* Vanavond toch maar eens kijken naar Extra Time.
Deze middag ontving ik een telefoontje van Geert De Vlieger die voor de uitzending van vanavond van Extra Time wou weten hoeveel wedstrijden Jean-marie Pfaff op zijn 22ste voor SK Beveren had gespeeld. Bedoeling is om deze cijfers naast die van Courtois te leggen, maar over het verdere opzet geen idee. Vreemd, want Geert De Vlieger was minstens een jaar jonger dan Jean-Marie toen hij voor het eerst onder de lat bij SKB stond. Wat is het bij dergelijke vragen toch een godsgeschenk om Rudy Beck en Geert De Vreese in je vriendenkring te hebben !

Tot slot : deze avond trekken Tim Bavré en zijn jongens naar Jan Breydel om er Club Brugge in de ogen te zien. Een verslagje van deze wedstrijd vinden jullie morgen terug op onze website.

PVW.