StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* YB heeft zijn start niet gemist.
YB SKB heeft de tuimeling van derde naar vierde provinciale goed verteerd en zijn lessen getrokken, want na 2 speeldagen staat het zonder puntenverlies en zonder één goal te incasseren op kop.
Zaterdagavond verpletterde het Baasrode op de Freethiel met 8-0 zodat een doelsaldo kan worden voorgelegd van 9-0.
Opgemerkte gast zaterdagavond bij het geven van de aftrap was SKB legende Eddy Jaspers. Onze fantastische rechtsachter van weleer kon er aan de zijde van de kampioenen van de parate kennis van SKB, Geert De Vreese en Rudy Beck, zijn hartje ophalen bij het navertellen van tal van onvergetelijke herinneringen uit de gouden jaren van SK Beveren. Moet een geweldige avond geweest zijn voor beiden ! En nu maar duimen dat YB zijn sterke start kan doortrekken en de basis leggen voor promotie naar derde.

* Zulte-Waregem - WB.
Er zijn slechts 440 plaatsen beschikbaar voor de Beverse supporters zaterdag in Waregem (allemaal zitplaatsen). De prijs bedraagt 20 Euro en 10 Euro voor -16-jarigen. Supportersclubs krijgen voorrang bij het bestellen van kaarten en de overblijvende tickets gaan naar supporters die met de wagen rijden, maar ik mag aannemen dat zo goed als alle kaarten door de supportersclubs zullen worden aangevraagd.

PVW.