StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Een gemis ?
Toen ik vrijdag- en zaterdagavond de wedstrijden in de Jupiler Pro League aan het volgen was maakte ik mij de volgende bedenking : bij Charleroi maakte eigen Galvez Lopez jeugdspeler de winnende 2-1 tegen Zulte-Waregem en in de wedstrijd Anderlecht-Cercle was er een prima match en goal van Steven Buyl voor de bezoekers. Beide ploegen blijven wellicht concurrenten van WB in de strijd om het behoud, maar zij durven het aan hiervoor een beroep te doen op enkele jeugdproducten. Het is niet aan mij om te oordelen of er bij de beloften van Waasland-Beveren spelers lopen die klaar zijn voor die uitdaging, maar ik mis wel wat inbreng uit het Waasland zelf om het lokale karakter van de ploeg een gezicht te geven. Het heeft weinig zin jeugdspelers in de voorbereiding te laten proeven van het gebeuren rond de eerste ploeg en zodra de competitiestart begint deze jongens als vanzelfsprekend weer een bank naar achter te verwijzen.

* Proficiat Bart Selleslags.
Bart Selleslags is uitstekend begonnen aan zijn tweede verblijf bij derdeklasser Bornem. Het belangrijk duel thuis tegen Torhout werd met 3-1 gewonnen waardoor de Klein-Brabanders bij de ruime middenmoot van het klassement aansluiten en al meteen de grootste druk van de ketel is. Antonia Zoersel met de broertjes Snelders verpletterde Mariekerke met 3-0.

In vierde provinciale Oost-Vlaanderen leed YB Beveren zijn eerste puntenverlies. Op de Freethiel werd 1-1 gelijk gespeeld tegen Stekene B en daarmee mocht de thuisploeg het meest tevreden zijn. Ditmaal was het de Beverse legende Omer Janssens die de partij op gang mocht trappen.

PVW.