StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN HET KASSEIBAANTJE.


* Proficiat Yves en Sandra !
In deze rubriek proberen we liefst zoveel mogelijk positieve nieuwtjes waarbij onze leden betrokken zijn met mekaar te delen om de vriendschapsbanden te versterken. Heel wat sportieve leden kregen hier al een eervolle vermelding zoals Danny Michiels voor zijn geweldige prestaties in diverse marathons, Inneke Verhavert voor haar knappe resultaten in de Dodentocht, Seppe Meul voor zijn badmintonoverwinning, Arne Meul met zijn succesvolle 10 Miles van Antwerpen en de ballonloop te Sint-Niklaas waar ook Bart Van Doren de eer van de Freethielvrienden hoog hield en Marliese De Leeuw voor haar uitmuntende prestaties in het kogelstoten en discuswerpen.

Een sport die hier nog niet aan bod kwam en waar Yves en Sandra perse wilden scoren, is de bedsport. Op het resultaat is het nog even wachten, maar het komt er zeker aan. Zouden Yves en Sandra stiekem mee over de kleerkast van Denny en Marliese hebben gekeken toen die het concept van Kyell aan het oefenen waren ? Nu is Yves in deze rubriek in een ver verleden ook al vernoemd geweest toen hij op een soort paal-korfbaltornooi flink presteerde, maar ik durf er geld op zetten dat zijn voorkeur gaat naar de "vrije" tijdsbesteding die tot gezinsuitbreiding leidt.

In ieder geval een dikke proficiat voor de aanstaande ouders en ook de toekomst van de Freethielvrienden wordt steeds meer verzekerd.

PVW