StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
De speler die we vandaag toevoegen heeft volgens mij weinig in het eerste van Anderlecht gespeeld, maar in die tijd (1977) zaten er bij de reserven van grote Belgische ploegen vaak schittterende spelers. Deze middenvelder bleef 3 jaar op de Freethiel en scoorde daarin slechts één keertje. Meer weten ? Klik hier.

* Bornem en YB stellen overwinning uit. Bornem maakte zondag jl. de lastige verplaatsing naar leider Koksijde waar ex-Beverenspeler Nicolas Tamsin aan de slag is.
Koksijde is een ploeg in vorm, want het speelde een paar weken geleden Moeskroen uit de Beker van België en in zijn reeks blijft het op kop na een duidelijke 3-0 overwinning tegen het Bornem van Bart Selleslags. Of de krachtsverhoudingen tussen de lijnen even groot waren als het resultaat laat vermoeden is mij niet bekend, maar geen man over boord voor de Klein-Brabanders die op een dertiende plaats staan, maar met amper 3 puntjes minder dan het nr 8 Torhout.
In vierde provinciale E Oost-Vlaanderen kwamen Sinaai B en YB Beveren een 1-1 puntendeling overeen. Voor Eskabee een goede zaak, want het komt naast leider Rupelmonde in de rangschikking. Dit duo moet echter het gezelschap dulden van Moerbeke dat eveneens met 15 punten de koppositie inneemt. Haasdonk B volgt met 13 punten op de vierde plaats.

PVW.